13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΞ: ''Πακέτα'' μεταθέσεων για υπογραφές - Ικανοποίηση ΑΓΕΕΘΑ Χούπη για τη γρήγορη...

ΣΞ: ”Πακέτα” μεταθέσεων για υπογραφές – Ικανοποίηση ΑΓΕΕΘΑ Χούπη για τη γρήγορη διαδικασία

Του Ηλία Προύφα

Χθες γράψαμε για τις πρώτες κοινοποιήσεις μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς, οι οποίες κοινοποιήθηκαν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Επίσης αναφερθήκαμε και στην άψογη συνεργασία του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια, του ΥΦΕΘΑ Ι. Κεφαλογιάννη και του Γ.Γ Αντώνη Οικονόμου με τη τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, τα επιτελεία των οποίων σε άριστο συντονισμό ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο των μεταθέσεων.

Το ίδιο όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες με τις μεταθέσεις εξωτερικού, διοικητών μονάδων καθώς και των υπολοίπων βαθμών αξιωματικών και υπαξιωματικών Ο-Σ.

Αυτή την ώρα που γράφουμε το ρεπορτάζ, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία συμβούλια ΣΜΑΚΟ και ΣΜΑΚΣ καθώς και τα πρώτα συμβούλια Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών όπλων των βαθμών και προελεύσεων (ΣΜΑΥ).

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της κάθε μία συνεδρίασης το ”πακέτο” των μεταθέσεων φεύγει άμεσα για επικύρωση από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Το γεγονός ότι στο στρατό ξηράς που έχει και το περισσότερο προσωπικό ήδη κοινοποιούνται μεταθέσεις, σχολιάστηκε σε επιτελείς θετικά από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, ο οποίος μαζί με τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια, είχαν δώσει από πολύ νωρίς κατευθύνσεις για έγκαιρη κοινοποίηση των μεταθέσεων και δικαιώνονται…