13.3 C
Athens
Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣημαντική ημερίδα της 1ης Στρατιάς για την ευαισθητοποίηση στο θέμα της Μεταμόσχευσης...

Σημαντική ημερίδα της 1ης Στρατιάς για την ευαισθητοποίηση στο θέμα της Μεταμόσχευσης – Δωρεάς Οργάνων

Στο πλαίσιο επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, στα θέματα Μεταμόσχευσης – Δωρεάς Οργάνων, έχει προγραμματισθεί η διεξαγωγή σχετικής ημερίδας την Τρίτη 01 Νοε 22 (Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Μεταμοσχεύσεων) και ώρα 11:00. Η υπόψη ημερίδα διοργανώνεται από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ/EU-OHQ, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των ομιλητών και των διακεκριμένων προσκεκλημένων, στο Συνεδριακό Κέντρο «ΒΕΡΓΙΝΑ» της ΛΑΦ Λάρισας, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται διαδικτυακά, μέσω κατάλληλης ψηφιακής πλατφόρμας, για παρακολούθηση από το προσωπικό των διοργανωτών, από αντίστοιχους χώρους (αμφιθέατρα, λέσχες, αίθουσες συγκεντρώσεων) στους οποίους διατίθεται κατάλληλος εξοπλισμός για τις ανάγκες μετάδοσης και παρακολούθησής της.
Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί ως ομιλητές ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος, ο Δρ. Επαμεινώνδας Ζακυνθινός, Πρόεδρος Τοπικής Συντονιστικής Ομάδας Μεταμοσχεύσεων και Διευθυντής ΚΕΘ ΠΓΝ Λάρισας, η κ. Σουλτάνα Στραβέλα, Τοπική Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων Θεσσαλίας, η Στρατιωτικός Δικαστής Β΄ κ. Σταυρούλα Γεωργακοπούλου, Δικαστής Στρατοδικείου-Αεροδικείου Λάρισας και ανώνυμη Ιδιώτης Λήπτρια Οργάνων.