13.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣημαντική ημερίδα από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης για την προστασία των νέων...

Σημαντική ημερίδα από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις

Του Ηλία Προύφα

Μία σημαντική και εύστοχη για πολλούς λόγους, πρωτοβουλία ευαιαθητοποίησης και ενημέρωσης, ανέλαβε η δραστήρια δίωξη ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Σε μια ακριτική, ”ευαίσθητη” περιοχή όπου συναντιώνται οι δύο οδικοί είσοδοι στη χώρα από την Τουρκία, στην οποία υπάρχει αυξημένος πληθυσμός νέων ανθρώπων, όπως στρατιωτών, φοιτητών και στελεχών ΕΔ και ΣΑ, το τμήμα δίωξης ναρκωτικών ξεκίνησε καμπάνια ενημέρωσης για τη μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών, τον εθισμό και τα προβλήματά του και τους τρόπους προστασίας των νέων.

Η εκδήλωση η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό και κυρίως σε γονείς και εκπαιδευτικούς και στην οποία συμμετέχουν και στηρίζουν φορείς και επαγγελματίες της πόλης, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Δράσης – “P.A.D.A, Ιωάννη Ραχωβίτσα.

Μετά τις επιτυχίες στην εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών, το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, πρώτο και στην καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών.