13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘΡΗΣΚΕΙΑΣε 1η Στρατιά και ΑΤΑ ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος

Σε 1η Στρατιά και ΑΤΑ ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος

Το στρατηγείο της 1ης Στρατιάς, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και το αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα, θα επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Προσκεκλημένος του τοπικού ιεράρχη, Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου, θα βρεθεί στη Θεσσαλική πρωτεύουσα για 4 ημέρες, προκειμένου να προεξάρχει των θρησκευτικών εορταστικών εκδηλώσεων, για τον πολιούχο της Λάρισας Άγιο Αχίλλειο, ο οποίος θα εορτασθεί την Δευτέρα 15 Μαίου 2023.

Σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα που εξέδωσε η ιερά μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Τρίτη 16 Μαίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, θα επισκεφθεί τους στρατιωτικούς σχηματισμούς ως εξής:

09.00 Άφιξη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας. Υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου υπό του Ενδοξωτάτου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας κ. Γεωργίου Φασούλα. Παρουσίαση των Ανωτάτων Αξιωματικών και ενημέρωση για το Αρχηγείο. Προσφώνηση Αρχηγού – Αντιφώνηση Αρχιεπισκόπου.

10.45 Μετάβαση στην 110 Πτέρυγα Μάχης και επίδειξη των αεροσκαφών.

11.45 Αναχώρηση από την 110 Πτέρυγα Μάχης για την 1η Στρατιά.

12.00 Επίσκεψη στην 1η Στρατιά Λαρίσης. Υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου υπό του Ενδοξωτάτου Διοικητού της 1ης Στρατιάς κ. Ιωάννου Τσιόπλου και ενημέρωση για την 1η Στρατιά. Προσφώνηση Διοικητού – Αντιφώνηση Αρχιεπισκόπου.