13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣε Σκύδρα και Γιαννιτσά ο νέος Διοικητής της 2ης Μεραρχίας, Υποστράτηγος Άρης...

Σε Σκύδρα και Γιαννιτσά ο νέος Διοικητής της 2ης Μεραρχίας, Υποστράτηγος Άρης Ηλιόπουλος

Τις καθιερωμένες εθιμοτυπικές επισκέψεις γνωριμίας, με τους Δημάρχους του Νομού Πέλλας, ξεκίνησε σήμερα ο νέος διοικητής της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Άρης Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος, επισκέφτηκε πρώτα το Δημαρχείο Σκύδρας, όπου έγινε δεκτός με θέρμη, από την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιαδου, η οποία και τον ενημέρωσε αναλυτικά για την γεωγραφική περιοχή του Δήμου Σκύδρας, αλλά και για τα θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης από πλευράς της Δημοτικής αρχής. Δύο από αυτά άπτονται των σχέσεων με τον Ελληνικό Στρατό και αφορούν την παραχώρηση από το Υπουργείο, του πρώην στρατοπέδου της Σκύδρας και της ΛΑΦ.

Από την πλευρά του, ο νέος Υποστράτηγος δεσμεύτηκε στην συνέχεια της καλής σχέσης που υπάρχει μεταξύ της στρατιωτικής διοίκησης και της πολιτικής σε επίπεδο Νομού Πέλλας.Αμέσως μετά, ο κ. Ηλιόπουλος, παρέδωσε στην κα. Δήμαρχο, ένα αναμνηστικό της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.

Στα Γιαννιτσά, όπου πήγε αργότερα, στο Δημαρχείο Πέλλας τον υποδέχτηκε ο εκεί Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμκος.Ο οποίος με την σειρά του τον ενημέρωσε διεξοδικά για την περιοχή διοικητικής του ευθύνης και για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο.

Ο κ. Σταμκος, ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, ο νέος Υποστράτηγος, ο οποίος με την σειρά του τον διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να είναι άξιος συνεχιστής των προκατόχων του και εγγυητής της δύναμης υπεράσπισης των εδαφών της πατρίδας μας, οπότε και αν αυτό απαιτηθεί από την Μεραρχία μας.