13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη με τον...

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη με τον Διοικητή του Γ’ ΣΣ

Τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και την προώθηση της συνεργασίας τους σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος επισφράγισε η σημερινή εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, που πραγματοποίησε ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σωτήρης Κωστάκογλου.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης «Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, τονίστηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ του δήμου και του Γ’ Σώματος Στρατού, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και οι πολυεπίπεδοι τομείς συνεργασίας του δήμου μας με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η παρουσία τους στην περιοχή μας κάνει να αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζει τα αισθήματα ασφάλειας των πολιτών σε όλα τα επίπεδα». Ο δήμαρχος ευχήθηκε στον Διοικητή δύναμη και

καλή επιτυχία στο έργο του, υπογραμμίζοντας «τη διαχρονική και αγαστή συνεργασία μεταξύ του δήμου Νεάπολης-Συκεών και του Γ’ Σώματος Στρατού».

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών Κατερίνα Τσουκαλά, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προσφορά στον δήμαρχο αναμνηστικού δώρου με την πρόσοψη του Γ’ Σώματος Στρατού.