13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣΕΤΤΗΛ: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής Σχης Παρασκευάς Κατσιλίδης

ΣΕΤΤΗΛ: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής Σχης Παρασκευάς Κατσιλίδης

Πραγματοποιήθηκε προχθες το πρωί, παρουσία του Διευθυντή Τεχνικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού,  Υποστράτηγου Κωνσταντίνου Καλαματιανού, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Εκπαίδευσης Τεχνιτών Τηλεπικοινωνίας (ΣΕΤΤΗΛ) από τον Αντισυνταγματάρχη (ΤΧ) Ιωάννη Μπλούνα στον Συνταγματάρχη (ΤΧ) Παρασκευά Κατσιλίδη.

Στη λιτή τελετή παραβρέθηκαν ο  Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Πατρών, Ταξίαρχος Τρυφώνας Χατζηγιάννης, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Νομού Ηλείας – Διοικητής ΚΕΑΤ Ανδραβίδας, Σμήναρχος (Ι) Ματθαίος Κανουπάκης, ο Διοικητής της 117 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχος (Ι) Αβραάμ Καζαντζόγλου, ο Διοικητής της Π.Υ. Πύργου, Αντιπύραρχος Νίκος Σμαρνάκης, ο Δασάρχης Πύργου, Παναγιώτης Λάττας, εκπρόσωποι των ενώσεων απόστρατων Αξιωματικών, καθώς και εκπρόσωποι των θρησκευτικών Αρχών.

Ο απερχόμενος Διοικητής, κ.Μπλούνας τόνισε κατά τη διάρκεια της τελετής ότι ο Πύργος θα είναι πάντα το σπίτι του, δήλωσε ευγνώμον για την παρουσία του στην πόλη και τη θητεία του στη ΣΕΤΤΗΛ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα στελέχη της μονάδας αλλά και τους εκπροσώπους των τοπικών πολιτειακών αρχών για την άριστη συνεργασία τους και ευχήθηκε στον νέο Διοικητή κ. Κατσιλίδη να έχει μια καλή θητεία με υγεία.

Το λόγο πήρε για λίγο και ο κ.Αντωνακόπουλος που ευχήθηκε καλή τύχη και υγεία για τα νέα τους καθήκοντα στους δύο Ανώτερους Αξιωματικούς, ενώ απευθυνόμενος στον νέο Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ, είπε ότι θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί και θα στηρίζει, όπως έκανε πάντα, τη μονάδα.

Μετά το πέρας της τελετής παράδοσης-παραλαβής ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του στρατοπέδου.

ΠΗΓΗ: https://www.patrisnews.com