13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΡαγδαίες εξελίξεις με το «καραβάνι του φωτός» 100.000 μεταναστών που κατευθύνονται στον...

Ραγδαίες εξελίξεις με το «καραβάνι του φωτός» 100.000 μεταναστών που κατευθύνονται στον Έβρο

Αιφνιδιαστική ανακοίνωση από τους διοργανωτές

Η μεγαλύτερη υβριδική επίθεση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, όπως αυτή είχε προετοιμαστεί και είχε λάβει το όνομα «Καραβάνι του Φωτός», φαίνεται ότι αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Στην ανακοίνωση γίνεται μάλιστα λόγος για προδότες, πληροφοριοδότες και δουλεμπόρους!

Το «Caravan of Light», το περιβόητο «καραβάνι του φωτός» που απαρτίζεται από 100.000 μετανάστες, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί με τουρκική καθοδήγηση στην Ανδριανούπολη, με σκοπό να εισβάλουν μέσω Έβρου, στην Ελλάδα, ουσιαστικά αποτελεί την οργάνωση μίας νέας υβριδικής επίθεσης κατά της Ελλάδας από την Τουρκία, η οποία μάλιστα οργανώθηκε με τη συμμετοχή του τουρκικού στρατού καθώς ταυτόχρονα εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα σπεύδουν στην Ανδριανούπολη.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα, σε μετάφραση:

“Ζητούμε συγγνώμη από όλους όσοι θεώρησαν ότι αυτή η συνοδεία ήταν ο λόγος για την απώλειά του. Πρόθεσή μας είναι να μεταναστεύσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Αλλά οι μοίρες ήθελαν να επικρατήσουν οι προδότες και αυτοί που επηρεάζουν τη γνώμη της συνοδείας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τη συνοδεία να πετύχει μέρα και νύχτα και συντονιζόμαστε για να βγούμε με ασφάλεια».

«Η συνοδεία αντιμετωπίζει τώρα τις ίδιες προκλήσεις: οι διεφθαρμένοι πληροφοριοδότες, οι λαθρέμποροι, εργάζονται όλοι για να μας κάνουν να αποτύχουμε, και ο λόγος δεν είναι μόνο εδώ… είμαστε μια γενιά που ανατράφηκε στο θρόνο της ελευθερίας και θα συνεχίσουμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας».

Μετάφραση από Clinker CM – Telegram

ΠΗΓΗ: https://www.newsbreak.gr