13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠ.Ο.Ε.Σ. προς Υ.ΕΘ.Α Νίκο Παναγιωτόπουλο: Έκφραση συγχαρητηρίων

Π.Ο.Ε.Σ. προς Υ.ΕΘ.Α Νίκο Παναγιωτόπουλο: Έκφραση συγχαρητηρίων

Με αφορμή το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.), το οποίο σας αποστέλλουμε συνημμένως, επιτρέψτε μας να σας εκφράσουμε και εμείς δημοσίως τα θερμά μας συγχαρητήρια, για όλες εκείνες τις ενέργειες που προέβησαν, κατ΄ εντολών σας, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ώστε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να ξεπεράσει την πανδημία του κορωνοϊού, που έπληξε την ανθρωπότητα, με μηδαμινές έως και ανύπαρκτες συνέπειες.

Η ανάδειξη, εκ μέρους της Ομοσπονδίας μας, των όποιων δυσχερειών παρουσιάστηκαν και η ανταπόκριση των υπηρεσιών για την άμεση επίλυσή τους συνετέλεσε, στο βαθμό που της αναλογεί, στην αποφυγή διασποράς του ιού.

………………

Η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τόσο στην Περιφερειακή μας Ενότητα όσο και στον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο και ιδιαιτέρως τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο τους Βουλευτές Καβάλας και τους Δημάρχους Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου με τα ΔΣ αυτών, για την άμεση συνδρομή τους τόσο στην αποτροπή όσο και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανέκυψαν σε σχέση με αυτήν.

Το Δ.Σ. της Ένωσης ευελπιστεί ότι αυτή η άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία η οποία έχει αναπτυχθεί κατά την διάρκεια αυτής της κρίσης, θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση των πολλών και χρόνιων θεμάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας και τις οικογένειες τους.

ΠΟΕΣ 703/2020 ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑ… by ΠΟ ΕΣ on Scribd

ΕΣΠΕΕΚ 125/2020-Ευχαριστήρι… by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία125-2020-Ευχαριστήρια-Επιστολή-προς-φορείς-Π.Ε.-Καβάλας.pdf703-2020 ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.pdf