13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠ.Ο.Ε.Σ. - Δεν έλαβαν την οικονομική ενίσχυση οι ιατροί/νοσηλευτές που παρέχουν υπηρεσίες...

Π.Ο.Ε.Σ. – Δεν έλαβαν την οικονομική ενίσχυση οι ιατροί/νοσηλευτές που παρέχουν υπηρεσίες στα θεραπευτήρια των στρατιωτικών σχολών

ΘΕΜΑ : Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση

α. Η από 30.3.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄ 75 «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις.»)

β. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2/οικ.16422/06.4.2020 εγκύκλιος ΥΠ.ΟΙΚ.

1. Σύμφωνα με τα σχετικά, με τη μισθοδοσία μηνός  Απριλίου και συγκεκριμένα την 9η Απριλίου τρέχοντος έτους, καταβλήθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο πάσης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στα στρατιωτικά νοσοκομεία κλπ.

2. Η ως άνω έκτακτη οικονομική ενίσχυση εδράζεται στον πρωτοφανή αγώνα που δίνει το πάσης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στις καθοριζόμενες με τα σχετικά υπηρεσίες εναντίον του κορωνοϊού, αφ΄ ενός καλύπτοντας άμεσες και επιτακτικές οικονομικές του ανάγκες που δημιουργήθηκαν και αφ΄ ετέρου αναγνωρίζοντας το πολύτιμο και σημαντικό τους έργο σε αυτή τη μάχη.

3. Ωστόσο, από τους δικαιούχους και αναφορικά με τις/τους στρατιωτικούς, αποκλείστηκαν – προφανώς από παραδρομή/αμέλεια ή λόγω διοικητικών παραλείψεων – συνάδελφοί μας (ιατροί, νοσηλευτές) που είτε υπηρετούν είτε αποσπάστηκαν/διατέθηκαν στα ιατρεία/αναρρωτήρια/θεραπευτήρια των παραγωγικών (στρατιωτικών) σχολών.

4. Κατόπιν τούτων παρακαλούμε όπως εξετάσετε δυνατότητα επέκτασης και χορήγησης της εν θέματι ενίσχυσης και στις/στους ανωτέρω συναδέλφους μας.

ΠΟΕΣ 707/2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝ… by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία707-2020-ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΣΕ-ΣΣ.pdf