13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΠόλεμος στο Ισραήλ: Το βίντεο της μάχης που έδωσαν μέσα σε διαμέρισμα...

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το βίντεο της μάχης που έδωσαν μέσα σε διαμέρισμα στρατιώτες των IDF με δύο τρομοκράτες της Χαμάς

Βίντεο από τη μάχη που έδωσαν μέσα σε διαμέρισμα σε κτήριο στη νότια Γάζα Ισραηλινοί στρατιώτες με τρομοκράτες της Χαμάς έδωσαν στη δημοσιότητα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Το βίντεο ξεκινά με στρατιώτες από το 101ο τάγμα να προσπαθούν να αποφύγουν τα πυρά που δέχονται ενώ βρίσκονται σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου κτηρίου στη Χαν Γιουνίς.

Οι σφαίρες από την πλευρά των τρομοκρατών της Χαμάς πέφτουν βροχή με έναν εκ των ισραηλινών στρατιωτών να αποφεύγει ως εκ θαύματος τον τραυματισμό.

Στα πλάνα που θυμίζουν σκηνές που έχουμε δει μόνο σε πολεμικές ταινίες έχει καταγραφεί και μια έκρηξη μέσα στο διαμέρισμα.

Το βίντεο κλείνει με τους ισραηλινούς στρατιώτες να επιθεωρούν τους χώρους μετά τη λήξη της μάχης και να εντοπίζουν τις σορούς δύο τρομοκρατών της Χαμάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των IDF επτά ισραηλινοί στρατιώτές τραυματίστηκαν στη μάχη εκ του συστάδην και ένας σκύλος Κ-9 που ερευνούσε το κτήριο έχασε τη ζωή του.

Κατά την ίδια ανακοίνωση η μάχη ξέσπασε όταν οι ισραηλινοί στρατιώτες ερεύνησαν περιοχή στην οποία νωρίτερα είχαν γίνει βομβαρδισμοί από ισραηλινά μαχητικά και τεθωρακισμένα.

Εκτός από τους δύο νεκρούς τρομοκράτες της Χαμάς οι ισραηλινοί στρατιώτες, κατά την ανακοίνωση, εντόπισαν όπλα, πυρομαχικά και χειροβομβίδες στο κτήριο.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr