13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΠως ο Κ. Μητσοτάκης διέψευσε τις ''Κασσάνδρες'' για τον ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο

Πως ο Κ. Μητσοτάκης διέψευσε τις ”Κασσάνδρες” για τον ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο

Του Ηλία Προύφα

Ευφάνταστα σενάρια και ευσεβείς πόθοι περί σκιών, που συζητιούνται τις τελευταίες ημέρες, για την πολιτική σχέση του, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, διέψευσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, από τη Σούδα της Κρήτης.

Έχοντας στο πλευρό του το αφεντικό του Πενταγώνου, στενό του συνεργάτη Νίκο Παναγιωτόπουλο, επισκέφθηκαν το υποβρύχιο ”Κατσώνης”, στέλνοντας ηχηρό πατριωτικό μήνυμα προς όλους τους Έλληνες, αλλά και μήνυμα αποφασιστικότητας στον εξ ανατολών επιβουλέα.

Παράλληλα ο Πρωθυπουργός με την απόφασή του, να τον συνοδεύσει στη σημαντική από πλευράς συμβολισμού επίσκεψη του στη Σούδα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, έριξε πολιτικές τορπίλες, βρίσκοντας στόχο και διαλύοντας τις οποιεσδήποτε πολιτικές σκιές, για την κατάσταση στο Πεντάγωνο και τη σχέση του με το Νίκο Παναγιωτόπουλο, η οποία παραμένει άριστη.

Άριστη παραμένει η κατάσταση και του Υπουργού με την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ καθώς και τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, τους οποίους ο ίδιος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επέλεξε.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ”τρέχει” ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της Εθνικής μας Άμυνας, που φέρει την υπογραφή των Μητσοτάκη – Παναγιωτόπουλου και όλοι εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα με αποφασιστικότητα και υπό τις εντολές του ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με τον Υπουργό, έχοντας άριστη συνεργασία, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν δημιουργήσει ένα απροσπέλαστο τείχος σε στεριά, θάλασσα και αέρα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στον Ελληνικό λαό.

Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στα Γενικά Επιτελεία, γίνεται σοβαρή δουλειά. Όλα τα υπόλοιπα είναι σενάρια…λίγων ωρών και τίποτα παραπάνω…