13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΠως μπορούν τα στελέχη του ΣΞ να κλείνουν ραντεβού για τις ετήσιες...

Πως μπορούν τα στελέχη του ΣΞ να κλείνουν ραντεβού για τις ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις

Του Ηλία Προύφα

Κανονικά μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους ηλεκτρονικά, τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, για τις ετήσιες υγειονομικές τους εξετάσεις.

Μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, (army.gr), μπορούν επιλέγοντας την κατηγορία βεβαιώσεις να μεταβούν ηλεκτρονικά στο νοσοκομείο που ανήκει στο σχηματισμό τους για τον προγραμματισμό του ραντεβού.

Για το 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, μπορούν να μεταβούν κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Όσον αφορά τις ιστοσελίδες των στρατιωτικών νοσοκομείων, αυτές έχουν κατέβει προληπτικά από τους πληροφορικάριους του Στρατού Ξηράς, όπως συνέβη προχθές και με την ιστοσελίδα του ΓΕΣ, army.gr, προκειμένουν να γίνει έλεγχος και αναβάθμιση μετά το χτύπημα στη σελίδα της Αν. Μακεδονίας Θράκης και του 424 ΓΣΝΕ.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει και την πρώτη ημέρα της διαδικτυακής επίθεσης, (Διαβάστε ΕΔΩ) επίθεση είχε δεχθεί η ιστοσελίδα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην αρχική σελίδα της οποίας έχει αναρτηθεί η φωτό και το μήνυμα των Τούρκων χάκερς.

Η ιστοσελίδα του ΓΕΣ, army.gr, τέθηκε εκτός λειτουργίας από τους πληροφορικάριους του Στρατού Ξηράς, προκειμένου να ελεγχθεί η ιστοσελίδα του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για απλή ανακατεύθυνση από τους χάκερς, της σελίδας του 424 ΓΣΝΕ, σε αυτή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, και όχι ”χτύπημα” στην ”καρδιά” του σέρβερ.