13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ Δημ. Ρώτας: ΝΑΙ στην επέκταση του επιδόματος στόλου και σε...

Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ Δημ. Ρώτας: ΝΑΙ στην επέκταση του επιδόματος στόλου και σε στελέχη εκτός ΠΝ

Του Ηλία Προύφα

Η εξαγγελία της επέκτασης του επιδόματος στόλου, το οποίο με πρωτοβουλία του ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, θα χορηγηθεί και σε στελέχη ειδικών αποστολών εκτός ειδικών δυνάμεων και ΠΝ, έφερε ικανοποίηση στους στρατιωτικούς και των τριών κλάδων των ΕΔ , κυρίως σε Έβρο και Νησιά του Αιγαίου.

Μένει να αποφανθούν τα ανώτατα συμβούλια (ΣΑΓΕ, ΑΣΣ, ΑΝΣ, ΑΑΣ), ποιες κατηγορίες θα χαρακτηριστούν ως ”ειδικών αποστολών”. Το σίγουρο είναι ότι όπως ζήτησε ο Στρατηγός Φλώρος, δεν θα περιλαμβάνονται μόνο στελέχη του ΠΝ από το Στόλο και στρατιωτικών των Ειδικών Δυνάμεων.

Από τους πρώτους που είχαν ταχθεί υπέρ της επέκτασης του επιδόματος, ειδικά για τον Έβρο, ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ, Δημήτριος Ρώτας, ο οποίος το τόνισε και χθες το βράδυ στην έκτακτη ειδική εκπομπή του thrakinet, του kranosgr.com και της ΠΟΜΕΝΣ.

Μάλιστα για να μη θεωρηθεί και ως ”Μετά Χριστόν Προφήτης”, την θέση του αυτή, είχε εκφράσει και πριν λίγες ημέρες δημόσια με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η αποδοχή του αιτήματος του ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για την επέκταση του επιδόματος, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον δικαίωσαν…