13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠρωτόγνωρο ενδιαφέρον: Δεκάδες μηνύματα στήριξης και συμμετοχής στελεχών στο Σωματείο ΕΜΘ -...

Πρωτόγνωρο ενδιαφέρον: Δεκάδες μηνύματα στήριξης και συμμετοχής στελεχών στο Σωματείο ΕΜΘ – ΕΠΟΠ

Του Ηλία Προύφα

Το πρώτο Αστικό Σωματείο Εθελοντών Μακράς Θητείας και Επαγγελματιών Οπλιτών, σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός. Όπως δημοσιεύσαμε στο kranosgr, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και με το άνοιγμα των δικαστηρίων μετά την Πανελλήνια ”Καραντίνα”, θα λάβει και επίσημα ”σάρκα και οστά”.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη από τους δύο θεσμούς ΕΜΘ και ΕΠΟΠ και από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκτούν τη δική τους αυτόνομη φωνή.

Ήδη δεκάδες στελέχη από όλη την Ελλάδα, από τους δύο συμμετέχοντες θεσμούς των υπαξιωματικών, με τους οποία ερχόμαστε όλο αυτό το διάστημα, από την πρώτη γνωστοποίηση του σωματείου σε επικοινωνία, δηλώνουν ΠΑΡΩΝ, στηρίζοντας το νέο εγχείρημα. Μάλιστα όπως μας αναφέρουν, περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για να εγγραφούν μέλη και να συμμετέχουν ενεργά.

Αυτό που εισπράττουμε στο kranosgr, είναι το ίδιο που μας μεταφέρουν διοργανωτές του αστικού σωματείου ΕΜΘ – ΕΠΟΠ, τα οποία κάνουν λόγο για πρωτόγνωρο ενδιαφέρον συμμετοχής από πλευράς στελεχών, η οποία εκτιμάται ότι θα εκπλήξει, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

Έρχεται για να πρωταγωνιστήσει και να μείνει!!!