13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠρωτοχρονιάτικο τετ-α-τετ Μητσοτάκη - Φλώρου στη Μητρόπολη Αθηνών

Πρωτοχρονιάτικο τετ-α-τετ Μητσοτάκη – Φλώρου στη Μητρόπολη Αθηνών

Του Ηλία Προύφα

Δεν έχει κανένα λόγο να είναι δυσαρεστημένος μαζί του, γι’ αυτό υπάρχει και άριστη συνεργασία, ακόμη και με απευθείας επικοινωνία μεταξύ τους.

Αναφερόμαστε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, οι οποίοι βρέθηκαν το ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στη Μητρόπολη Αθηνών, για την καθιερωμένη επίσημη Δοξολογία, για το νέο έτος, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις επιτυχίες των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους τους τομείς και κυρίως στη συμβολή τους στην πανδημική κρίση, είχε το πρώτο τετ-α-τετ, με το Στρατηγό Κ. Φλώρο, ο οποίος παρά τα όσα μπορεί να έχουμε κατά καιρούς διαβάσει, διατηρεί μια άριστη συνεργασία με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον ΥΦΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά, από την εποχή της πολιτικής προστασίας και τον Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου.

Άριστη συνεργασία και παρά τις όποιες μικροεντάσεις μπορεί να συνέβησαν, διατηρεί και με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, κάτι που αποτυπώνεται στην απόδοση του έργου των ΕΔ, σε όλους τους τομείς. Από τα εξοπλιστικά μέχρι την κοινωνική προσφορά.

Η αναφορά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ότι ”η εθνική άμυνα ενισχύθηκε όσο ποτέ” και αληθής είναι αλλά κυρίως μόνο τυχαία δεν ειπώθηκε, όπως τυχαίο δεν ήταν ούτε το Πρωτοχρονιάτικο τετ-α-τετ!