13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΠροσλήψεις ΕΠΟΠ: ''Έσπασαν'' τα τηλέφωνα στο Υπουργείο Άμυνας

Προσλήψεις ΕΠΟΠ: ”Έσπασαν” τα τηλέφωνα στο Υπουργείο Άμυνας

Του Ηλία Προύφα

Έσπασαν τα τηλέφωνα όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από νέους και νέες, που ενδιαφέρονται για την πρόσληψη τους ως Επαγγελματίες Οπλίτες, στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Γονείς, Βουλευτές, Υπουργοί ακόμη και ιερωμένοι, φορείς κλπ, ζητούν να αντλήσουν πληροφορίες, έτσι ώστε να ενημερώσουν με τη σειρά, τους δικούς τους ανθρώπους, για το πότε θα βγει η πρώτη προκήρυξη και για πόσες θέσεις θα αφορά.

Βέβαια όπως ακούμε το βάρος των τηλεφωνημάτων πέφτει στο διευθυντή του πολιτικού γραφείου του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, Θανάση Βάλαρη, ο οποίος λόγω της θέσεώς του, έχει γίνει το πλέον περιζήτητο πρόσωπο, αφού είναι αυτός που εφόσον κλειδώσουν οι ημερομηνίες και τα κριτήρια, θα μπορεί να δώσει πληροφορίες.

Όπως είναι λοιπόν φυσικό, μετά την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για την πρόσληψη 15000 ατόμων στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε βάθος πενταετίας, χιλιάδες βρίσκονται εν αναμονή για μία θέση στο στράτευμα και πολλοί προσπαθούν να βγάλουν γραμμή με το Θανάση Βάλαρη, για πληροφορίες.

Από το Υπουργείο Άμυνας πάντως αυτό που ακούμε, είναι ότι τα Γενικά Επιτελεία, έχουν πάρει εντολή από το Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την όσο καλύτερη διοργάνωση της διαδικασίας πρόσληψης, η οποία θα διενεργηθεί με τον πλέον αδιάβλητο τρόπο.

Οι άριστοι και όχι οι αρεστοί, όπως τονίζει και πολύ σωστά ο Διευθυντής του Θανάσης Βάλαρης, θα είναι αυτοί που όταν θα έρθει η ώρα, θα στελεχώσουν και τους τρεις κλάδους των ΕΔ”!