13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘΡΗΣΚΕΙΑΠροσκύνημα του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου στον Άγιο Ραφαήλ και στον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Προσκύνημα του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου στον Άγιο Ραφαήλ και στον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Του Ηλία Προύφα

Τη Μεγάλη Τετάρτη, όπου σύμφωνα με την παράδοση της εκκλησίας μας τελείται η ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου, θα επισκεφθεί δύο μεγάλα θαυματουργά προσκυνήματα, ολόκληρης της ορθοδοξίας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πρόκειται για την Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Θέρμη Μυτιλήνης, καθώς και στον Ι.Ν. του Ταξιάρχη Μανταμάδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος πραγματοποιεί σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, επίσκεψη στη Περιοχή Ευθύνης της 98 Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ).

Αναλυτικότερα, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί την έδρα της 98 ΑΔΤΕ, το Ναυτικό Σταθμό Λέσβου, Τάγματα Εθνοφυλακής και στρατιωτικά φυλάκια, όπου θα ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό εν όψει της Αναστάσεως του Κυρίου και της Εορτής του Πάσχα.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης θα επισκεφθεί επίσης την Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Μανταμάδο και την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, ενώ θα έχει επαφές και με τους τοπικούς φορείς.