13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΠοια καφετέρια επισκέφθηκε στην Ορεστιάδα ο ΑΓΕΣ Λαλούσης και γιατί

Ποια καφετέρια επισκέφθηκε στην Ορεστιάδα ο ΑΓΕΣ Λαλούσης και γιατί

Του Ηλία Προύφα

Μπορεί να άργησε να βρεθεί τον Έβρο από το προηγούμενο ταξίδι του, αλλά προσπάθησε τουλάχιστον στην περιοδεία του, να κλείσει πολλές ”υποχρεώσεις” στην περιοχή.

Ο λόγος για τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, ο οποίος χθες βράδυ ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στην περιοχή.

Άριστος γνώστης όχι μόνο του Έβρου, αλλά και της Θράκης γενικότερα, αφού εκτός από Μέραρχος της 16ης στο Διδυμότειχο, διετέλεσε και Σωματάρχης στην Ξάνθη, ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε σχηματισμούς , μονάδες και φυλάκια της περιοχής.

Παράλληλα εκτός των ”χακί” επισκέψεων, πραγματοποίησε συναντήσεις και με φορείς της περιοχής και όπως μαθαίνουμε στο kranosgr και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός ΓΕΣ, θεώρησε πρέπον και πολύ σωστά να βρεθεί από κοντά και να ευχαριστήσει, επαγγελματία της περιοχής, ο oποίος ανιδιοτελώς συνεχίζει να στηρίζει τους μαχητές της πρώτης γραμμής.

Πρόκειται για το γνωστό ιδιοκτήτη του δημοφιλούς Καφέ ”Live Done Cafe” στην Ορεστιάδα, Θάνος Καμίδης, ο οποίος από την πρώτη ημέρα των γεγονότων στις Καστανιές, προσέφερε δωρεάν καφέ και σάντουιτς στους μαχητές του Καράαγατς.

Άριστη και έξυπνη κίνηση του Χ. Λαλούση…

Βέβαια επειδή δεν είναι ο μοναδικός επαγγελματίας της περιοχής που προσφέρει, καλό θα είναι κάποια στιγμή το ΓΕΣ σε εκδήλωση που θα πρέπει να διοργανώσει, να τιμήσει όλους τους επώνυμους και κυρίους τους μικρούς και ανώνυμους ”υποστηρικτές”.

Έχουν γίνει ανοιχτές εκδηλώσεις του ΣΞ σε πλατείες και πεζόδρομους με παραδοσιακά γλυκά, φουστανέλες, μπάντες κλπ. Μία ανοιχτή εκδήλωση του Στρατού στη μεγάλη πλατεία της Ορεστιάδας για όλη την πόλη από το ΓΕΣ, νομίζουμε ότι αξίζει να πραγματοποιηθεί.

Και δεν είμαστε οι μόνοι που το πιστεύουμε…