13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΠοια ήταν η πρώτη εντολή που έδωσε ως Σωματάρχης ο Αντιστράτηγος Κωστάκογλου...

Ποια ήταν η πρώτη εντολή που έδωσε ως Σωματάρχης ο Αντιστράτηγος Κωστάκογλου και γιατί ψάχνει τρεις γυναίκες υπαξιωματικούς για τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης

Του Ηλία Προύφα

Πρώτη εντολή του νέου Σωματάρχη, υπέρ των τέκνων στελεχών!

”Άστραψε και βρόντηξε”, όπως ακούμε στο kranosgr, ο νέος Διοικητής του Γ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, σχετικά με τον παιδότοπο της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, ο οποίος, για άγνωστο λόγο, εδώ και μήνες παραμένει κλειστός.

Με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο νέος Σωματάρχης της Μακεδονίας και Ηπείρου, πληροφορήθηκε για τον κλειστό παιδότοπο και τη δυσφορία των γονέων και έκανε το αυτονόητο.

Ζήτησε το άνοιγμά του με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και πολύ σύντομα. Μάλιστα για το σκοπό αυτό όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, έχει σταλεί σήμα σε όλες τις μονάδες της συμπρωτεύουσας, της Ασσήρου, του Κιλκίς και του Πολυκάστρου, όπου ζητούνται τρεις γυναίκες υπαξιωματικοί, προκειμένου να λειτουργήσουν τον παιδότοπο.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε στελέχη Σωμάτων, που έχουν γνώσεις παιδαγωγικών, νοσηλευτικής, βρεφονηπιοκόμων κλπ και όχι όπλων κρίσιμων ειδικοτήτων, που χρειάζονται περισσότερο στις μονάδες.