13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Σύμφωνα με σχετικές διαταγές, κάποια στελέχη οριστήκαμε πριν μήνες, ως ειδικοί απογραφείς πληθυσμού για τις Μονάδες όπου και υπηρετούμε.

Από τη μία στιγμή στην άλλη και μετά από μία δεκάλεπτη ενημέρωση που είχαμε από τη στατιστική υπηρεσία της περιοχής μας, είχαμε να εκτελέσουμε και ένα άλλο καθήκον που μας ανατέθηκε «μη απαλλασσόμενοι των λοιπών μας καθηκόντων» αλλά με το σκεπτικό ότι θα αποζημιωθούμε για την εργασία αυτή.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτή η εργασία απαιτούσε και χρόνο πέραν του ωραρίου, γιατί οι υπόλοιπες υποχρεώσεις της κανονικής μας δουλειάς έτρεχαν και απαιτούσαν την άμεση εκτέλεση τους καθώς και απαιτούσε και εργασία στο σπίτι για την ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων.

Το ποσό δεν είναι τρομερό, αλλά μετά την παρέλευση αρκετών μηνών και ενώ εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα και με επιτυχία σε αυτό που διαταχθήκαμε, δεν έχει πιστωθεί τίποτα στους λογαριασμούς μας.

Αναρωτιέμαι (και η ερώτηση είναι ρητορική) εάν θα γίνουν κάποτε «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ» και οι ενέργειες για την πληρωμή μας, όπως και οι διαταγές που μας ορίσαν ως απογραφείς.

ΥΓ.: Έχοντας πάντα καλή διάθεση, παρακαλώ τους συναδέλφους, οι οποίοι θα σκεφτούν κακοπροαίρετα και θα επιδιώξουν να το εκφράσουν με κάποιο ειρωνικό σχόλιο τους, καλό θα είναι να ξεφύγουν κάποτε από τη νοοτροπία του «να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα» και να κοιτάξουν κάποτε και το πως θα θεραπεύσουν και τη δική τους.