13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΠληθαίνουν τα παράπονα για παραμονή στελεχών σε γενικές θέσεις πέραν της πενταετίας

Πληθαίνουν τα παράπονα για παραμονή στελεχών σε γενικές θέσεις πέραν της πενταετίας

Του Ηλία Προύφα

Η εντολή Παναγιωτόπουλου, για ”ξεσκόνισμα” των φακέλλων με τους μετατιθέμενους σε γενικές θέσεις πέραν της πενταετίας, έχει ανοίξει τους ”ασκούς του αιόλου” στο Στρατό Ξηράς.

Ήδη υπάρχουν παράπονα στελεχών που φθάνουν στο kranosgr, για στελέχη τα οποία έχουν ξεπεράσει την παραμονή τους σε γενικές θέσεις, ακόμη και παραπάνω από πέντε έτη, αγγίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις και τη δεκαετία, ενώ υπάρχουν αναφορές και για παραμονή στελεχών σε οικονομικές, γενικές θέσεις, πέραν της τριετίας.

Όπως αναφέρουν στελέχη ήδη είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν ακόμη και σε αναφορές προς την υπηρεσία, θεωρώντας ότι θίγονται από την ”ευνοϊκή”, όπως τη χαρακτηρίζουν μεταχείριση συναδέλφων τους.

Από φέτος πάντως μετά την εντολή Παναγιωτόπουλου, θα αρχίσει να αλλάζει και όπως όλα δείχνουν η πενταετία θα είναι το ανώτατο όριο παραμονής στελέχους σε γενική θέση, πλην οικονομικού πόστου όπου θα ισχύει η τριετία. Μάλιστα όπως ακούμε υπάρχει η σκέψη, ακόμη και στελέχη που δηλώνουν ότι έχουν προβλήματα και δεν μετακινούνται από τη φρουρά, να μετατεθούν από τη γενική θέση σε κοντινή μονάδα εντός φρουράς.

Οι Γενικές Θέσεις δεν είναι προσωποπαγείς…

Βέβαια επειδή μιλάμε για μεταθέσεις, όλοι κρατάνε μικρό καλάθι, όμως το σίγουρο είναι ότι κάτι αρχίζει να κινείται και μάλιστα με γρήγορες στροφές…

Ίδωμεν…