13.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΠεριζήτητος από τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας

Περιζήτητος από τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας

Του Ηλία Προύφα

Την περίδο που διανύουμε από την Πρωτοχρονιά μέχρι και την αρχή του Τριωδίου, κυριαρχούν οι παντός είδους εκδηλώσεις – χοροεσπερίδες για την κοπή της καθιερωμένης Αγιοβασιλόπιτας.

Από πολιτικά κόμματα, συλλόγους, φορείς, οργανώσεις όλοι σπεύδουν να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις, γι’ αυτό και τα Σαββατοκύριακα, ειδικά για τους πολιτικούς, είναι ”κλεισμένα”. Βέβαια όχι για όλους αλλά για τα πρόσωπα της πρώτης γραμής που έχουν επιδείξει έργο και δικαίως έχουν μεγάλη αποδοχή στον κόσμο.

Φυσικά ο πρώτος από αυτού δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια που σύμφωνα και με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις διατηρεί την πρωτιά στη δημοφιλία ανάμεσα στους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, είναι τόσο περιζήτητος από τις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να παραστεί σε εκδηλώσεις που σε κάποιες αναγκαστικά, λόγω του βεβαρημένου υπουργικού προγράμματος που προέχει, θα πρέπει ή να ρίξει άκυρο κάτι το οποίο δε θέλει ή αναγκαστικά οι οργανώσεις να αλλάξουν ημερομηνία της εκδήλωσης.

Για του λόγου το αληθές απόψε θα παραστεί στην κεντρική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ημαθίας που θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 στο Ξενοδοχείο ”Αιγές Μέλαθρον” στη Βέροια, ενώ αύριο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00 στο κέντρο εκδηλώσεων ”Βερσαλλίες”, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στη μεγάλη εκδήλωση της ΔΕΕΠ και ΟΝΝΕΔ Λάρισας και θα συμμετέχουν οι Ευάγγελος Μειμαράκης, Μαρία Συρεγγέλα και ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Στ. Κονταδάκης.