13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠαρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα...

Παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα…

Του Ηλία Προύφα

Όπως έχουμε δημοσιεύσει ξανά στο kranosgr, θεωρείται ένας από τους καλύτερους φωτογράφους του Πενταγώνου. Ο λόγος για τον καλό φίλο φωτορεπόρτερ του Υπουργείου Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Με άριστες γνώσεις φωτογραφίας και σκηνοθεσίας, πλούσια εμπειρία πέραν των 20 ετών στο ρεπορτάζ του υπουργείου, αλλά κυρίως διαθέτοντας φωτογραφική ευφυΐα και φαντασία, κατατάσσεται στους μετρ του είδους πανελληνίως.

Πολλά από τα φωτογραφικά καρέ που κατά καιρούς διανέμει η Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ και απολαμβάνουμε, οφείλονται στα κλικ του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Από το Σάββατο, βρίσκεται στα ΗΑΕ, συνοδεύοντας στο ταξίδι, τον συνονόματο και συνεπίθετό του Υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Πάντα μάχιμος ο αγαπημένος στους στρατιωτικούς συντάκτες, ”Νικ”, έχει αποθανατίσει με εντυπωσιακά ”κλικ”, την περιοδεία του Υπουργού και της συνοδείας του στα ΗΑΕ.

Με χαρά τον διακρίναμε σε πλάνα που διένειμε το ΓΕΕΘΑ, όπου βρίσκεται πίσω από το Στρατηγό Φλώρο, αποθανατίζοντας μοναδικές στιγμές.

Να θυμίσουμε ότι ο καλός φίλος Νίκος Παναγιωτόπουλος, ήταν αυτός που δε ”μάσησε” στο…”μπούλινγκ”, κερδίζοντας στα σημεία Τούρκο συνάδελφό του σε συνάντηση του Έλληνα ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλο, με τον Τούρκο ΥΠΑΜ, Χουλουσία Ακάρ.
Οι Τούρκοι (φωτογράφος και υπασπιστές), θεωρώντας το χώρο της διάσκεψης του ΝΑΤΟ,…”σεράι” τους, αρχικά πήγαν να αποτρέψουν την προσέγγισή του λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να είναι εκεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια και ο Τούρκος υπασπιστής, τον ”πίεζε”, ”παρενοχλώντας” τη δουλειά του, αλλά εις μάτην.
Ο δε Τούρκος έφθασε και σε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, μπαίνοντας με το κορμί του, μπροστά στο οπτικό πεδίο του Παναγιωτόπουλου, επιχειρώντας να του ”χαλάσει” τα…κλικ.

Ο δικός μας Νίκος Παναγιωτόπουλος, δε ”μάσησε” και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Η φωτογραφία του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος σε αυστηρό ύφος τα ”χώνει” στον Ακάρ, είναι δική του επιτυχία.

Παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα…