13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠαρουσία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην τελετή δωρεάς οχημάτων από την Επιτροπή «Ελλάδα...

Παρουσία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην τελετή δωρεάς οχημάτων από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στο ΓΕΣ

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου στην Τελετή Δωρεάς Οχημάτων από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προς το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός  Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγου ΓΕΝ και ο Υπαρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Υποπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ.

Στην τελετή συμμετείχαν από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής κ. Μάρτων Σίμιτσεκ και τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής κ. Κωστής Κοντογιάννης και κ. Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος.

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» δώρισε είκοσι οχήματα επιτήρησης παντός εδάφους (διπλής καμπίνας) στο ΓΕΣ.