13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠαράπονα για τις δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης

Παράπονα για τις δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης

Επιστολή στο kranosgr

Καλησπερα σας.
Ειμαι στελεχος κ παρακαλω πολυ να μεριμνησει ,επιτελους η υπηρεσια για τις δαπανες υγειονομικης περιθαλψης!!!!
Λεγω ,επιτελους….διοτι προσωπικα περισυ κατεθεσα δαπανη υγειονομικης περιθαλψης κ πιστωθηκαν καποια χρηματα επιστροφης ….ακουστε παρακαλω πολυ,σχεδον 8 μηνες μετα…!!!
Για ποιον λογο η τοσο μεγαλη χρονικη καθυστερηση;
Δικαιολογειται τοσο μεγαλη καθυστερηση;;;
Ειναι κατανοητο,ο,τι η υγεια μας προεχει πανω απ’ολα κ εφοσον χρειαστει αναγκη,αναγκαζομαστε να πληρωσουμε απο την τσεπη μας,πολλες φορες μεγαλα χρηματικα ποσα…!!!!
Ομως……θα ηταν πολυ παρηγορο για ολους εμας,εαν η υπηρεσια μεριμνουσε να γινεται η επιστροφη των χρηματων σε ευλογο χρονικο διαστημα(το πολυ 2 μηνες)…και οχι να περνανε 8 μηνες …..!!!!
Σε κανεναν δεν περισσευουν τα χρηματα…ουτε μαλλον φτανουν…κ ειναι κριμα να μην μπορουμε να καλυψουμε τις αναγκες των παιδιων μας….!!!
Διοτι οταν παραστει αναγκη υγειας,το πρωτο που θα καλυψουμε ειναι η υγεια του ….ομως……με την τοσο μεγαλη καθυστερηση επιστροφης των χρηματων στερουμε καποιες αλλες αναγκες των παιδιων μας!!!
Σας παρακαλω πολυ,ειναι πολυ σημαντικο το θεμα,διοτι ολοι αγωνιζομαστε να φερουμε εις περας κ την ανατροφη της οικογενειας….φυσικα……μαζι με την εκτελεση του ιερου καθηκοντος μας,ως στελεχη των Ενοπλων Δυναμεων!!!!!!
Σας ευχαριστω θερμα!!!