13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΠαράπονα για αποσπασμένους του Τομέα Υγείας της ΠΑ

Παράπονα για αποσπασμένους του Τομέα Υγείας της ΠΑ

Αγαπητό kranosgr,

τις τελευταίες μέρες είμαι αποδέκτης πολλών παραπόνων από προσωπικό που εργάζεται στο 251ΓΝΑ, πως σημαντικός αριθμός συναδέλφων με ειδικότητες που σχετίζονται άμεσα με τον τομέα υγείας (νοσηλευτικό προσωπικό κτλ), είναι τοποθετημένος σε υπηρεσίες ξένες προς το αντικείμενό τους.

Πρόκειται μάλιστα κατά κόρον για χαμηλόβαθμα στελέχη, που την ώρα της παρατεταμένης μάχης με τον κορωνοϊό, θα μπορούσαν να συνδράμουν καταλυτικά τόσο στο 251ΓΝΑ όσο και στις κατά τόπους υγειονομικές υπηρεσίες της ΠΑ. Γιατί τις κρίσιμες αυτές στιγμές, δεν περισσεύει κανένας. Πόσο μάλλον, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να στερούνται οι ανωτέρω φορείς, ειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και πιστεύω συμφωνούμε όλοι σε αυτό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει με μεγαλύτερη ακόμα θέρμη και ζήλο, οι ΕΔ να την αγκαλιάσουν. Για αυτό θα σας παρακαλούσα, ως έγκριτο δίκτυο που αναδεικνύει στρατιωτικά θέματα, να ενσκήψετε πάνω σε αυτό το ζήτημα και να προβείτε στην ανάδειξή του. Γιατί είναι σαφές ότι απαιτείται, αν είναι δυνατόν και άμεσα, να επιστρέψουν τα στελέχη της ΠΑ του τομέα υγείας που είναι τοποθετημένα σε ήσσονος σημασίας υπηρεσίες, πίσω στο καθήκον για το οποίο και ορκίστηκαν να υπηρετούν ως στρατιωτικοί την πατρίδα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Αριστείδης Κασιδόπουλος

Στρατιωτικός Συνδικαλιστής