13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΠαναγιώτης έφυγε, Παναγιώτης πήγε στον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου

Παναγιώτης έφυγε, Παναγιώτης πήγε στον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου

Του Ηλία Προύφα

Πάντα Τζέντλεμαν και ποτέ αγνώμων ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου, ο οποίος χθες βρέθηκε στην Κύπρο, προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της ΕΛΔΥΚ, όπου νέος Διοικητής ανέλαβε ο μέχρι πρότινος Διευθυντής του, Συνταγματάρχης Πεζικού, Παναγιώτης Κεραμιδάς.

Νέος Διευθυντής ανέλαβε ο Συνταγματάρχης Μηχανικού Παναγιώτης Λυμπερέας, ο οποίος όπως μαθαίνουμε, ξεκίνησε καλά, χωρίς προβλήματα προσαρμογής…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου παρέστη χθες Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις εκδηλώσεις για την αλλαγή Διοικήσεως της ΕΛΔΥΚ στο στρατόπεδο «Αντ/γου Σταυριανάκου» στη Μαλούντα, ως εκπρόσωπος του ΥΠΕΘΑ.

Ο κ. Οικονόμου παρακολούθησε την τελετή παράδοσης – παραλαβής, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, καθώς και την παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων.

Στην ανωτέρω τελετή επίσης παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κυπριακής Βουλής κ. Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας κ. Ανδρέας Λουκά, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.