13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΠαναγιωτόπουλος σε Αρχηγούς: ''Ήρθε η ώρα των μεταθέσεων''

Παναγιωτόπουλος σε Αρχηγούς: ”Ήρθε η ώρα των μεταθέσεων”

Του Ηλία Προύφα

Αν για ένα πράγμα κριθούν και αξιολογηθούν οι Αρχηγοί και οι αντίστοιχοι ανώτατοι αξιωματικοί των διευθύνσεων μεταθέσεων, εκτός από τα επιχειρησιακά, είναι ο χρόνος κοινοποίησης των φετινών μεταθέσεων και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατέστησε σαφές στους υφισταμένους του, ότι βασική προτεραιότητά τους, μετά τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις των Διοικητών, είναι η όσο το δυνατόν νωρίτερα, κοινοποίηση των μεταθέσεων σε όλα τα στελέχη.

Πάντα στεκάμενος δίπλα στο προσωπικό και τις οικογένειές τους, κατέστησε σαφές, ότι δεν θα δικαιολογηθεί καμία καθυστέρηση και χρονοτριβή στο θέμα των μεταθέσεων. Οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους δικαιούνται να μάθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τη φρουρά τοποθέτησής τους, έτσι ώστε να προχωρήσουν στον απαραίτητο οικογενειακό προγραμματισμό τους.

Κάθε χρόνο τα στελέχη περιμένουν νωρίς τις μεταθέσεις και κάθε χρόνο λένε πως κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Φέτος η υπουργική εντολή εδόθη πολύ νωρίς, οι αντίστοιχες διευθύνσεις των επιτελείων, οφείλουν υπακούοντας στον ανώτερο προϊστάμενό τους να την υλοποιήσουν, αναλαμβάνοντας και τις όποιες ευθύνες για τυχόν καθυστέρηση.

Τα στελέχη και κυρίως τα χαμηλόβαθμα των νησιών του Αιγαίου και του Έβρου, αναμένουν…