13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠήγαν να λιντσάρουν έξω από το στρατοδικείο τον ποδοσφαιριστή που ασέλγησε σε...

Πήγαν να λιντσάρουν έξω από το στρατοδικείο τον ποδοσφαιριστή που ασέλγησε σε 4χρονο

«Μπαρούτι» μύριζε η ατμόσφαιρα έξω από το στρατοδικείο Ιωαννίνων, όπου διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του 29χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, που κατηγορείται για ασέλγεια σε τετράχρονο αγόρι. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται και η μητέρα του ποδοσφαιριστή, που είχε αναλάβει να προσέχει το παιδί.

Κατά τη μεταγωγή του στο στρατοδικείο, εξοργισμένοι συγγενείς του ανήλικου παιδιού τον αποδοκίμασαν και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. 

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ασελγούσε στο παιδί από την 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου 2021. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μέσα από τις ζωγραφιές του τετράχρονου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, ο ποδοσφαιριστής πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο αγοράκι. Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου. Για τη μητέρα του οι αρχές σχημάτισαν δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, καθώς ήταν η baby sitter.

Λίγο αργότερα, στις 23 Ιουλίου 2021, οι γονείς τον κατήγγειλαν στην εισαγγελία Αγρινίου, που διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς ο 28χρονος υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Το διάστημα των κακοποιητικών πράξεων σε βάρος του παιδιού, ο 28χρονος ήταν στρατιώτης και η μητέρα του σύμφωνα με τον πατέρα έκανε baby sitting στο μικρό αγόρι.

ΠΗΓΗ:protothema.gr