13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΟ ΥΕΘΑ Νικ. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο ΥΠΕΘΑ και επικοινώνησε...

Ο ΥΕΘΑ Νικ. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο ΥΠΕΘΑ και επικοινώνησε με επικεφαλής μονάδων στην περιφέρεια

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς παιάνισε στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο  τμήμα της Διακλαδικής Μπάντας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην είσοδο του Υπουργείου.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ. .

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιωτόπουλος, παρουσία των Αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, επικοινώνησε μέσω τηλεδιασκέψεως με τον Διοικητή του ΕΦ Αγαθονησίου, τον Κυβερνήτη της Φ/Γ «ΥΔΡΑ» και τον Επικεφαλής του Κλιμακίου Readiness της 133 ΣΜ μεταφέροντας ευχές προς όλους τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και τους Οπλίτες που υπηρετούν μαζί τους. Επίσης, ο Υπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικώς  για τις ευχές και με τον Κυβερνήτη της Φ/Γ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ».