13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΟ ΠΑΣΥΣΕΚ παρευρέθηκε σε ψηφιακή συνάντηση για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για...

Ο ΠΑΣΥΣΕΚ παρευρέθηκε σε ψηφιακή συνάντηση για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία

Αρ. πρωτ.:58/2020 Άρτα, 8 Δεκεμβρίου 2020

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) μετά από πρόσκληση της Νέας Δημοκρατίας, παρευρέθηκε στην ψηφιακή συνάντηση για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, η οποία διοργανώθηκε από τη Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία και τη Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης παρουσίασε το Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία. Παρεμβάσεις έκανε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Αμε.Α.) κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης και η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) κα Μαρία Γαβουνέλη και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου. Το συντονισμό είχε ο Γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Λολίτσας.

Το Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Χαλάστρας όπου και ανέφερε: ¨Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίηση για την πρόσκλησή του από τη Νέα Δημοκρατία, στη σημερινή ουσιαστική συνάντηση προς ανάδειξη του Εθνικού Σχεδίου Δράσης περί δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία. Ο Σύνδεσμος απευθύνεται διακλαδικά στους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Στους Ελαφράς Υπηρεσίας – Υπηρεσίας Γραφείου – Υπηρεσίας Ξηράς – Υπηρεσίας Εδάφους, όπως επίσης σε όσους έχουν συζύγους και τέκνα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις. Συγχαίρουμε τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στη χώρα μας για τα Άτομα με Αναπηρία και είμαστε στη διάθεση όλων σας να συμβάλλουμε από μέρους μας με τις προτάσεις μας, για την μέριμνα των Ατόμων με Αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως επίσης και τα μέλη αυτών¨.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος   Δημήτριος Χαλάστρας ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ – ΥΓ) 6932467666Ο Γενικός Γραμματέας   Ιωάννης Κορίλλης ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ) 6977242188