13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΟ Παίχτης Παναγιωτόπουλος και ο Προπονητής Βάλαρης...

Ο Παίχτης Παναγιωτόπουλος και ο Προπονητής Βάλαρης…

Του Ηλία Προύφα

Σε ρόλο ”κόουτς” και στην Καβάλα, ο Διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Θανάσης Βάλαρης, όπως αποθανάτισε ο φακός των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Εκτός από το ”κοουτσάρισμα” και το συντονισμό του Υπουργικού επιτελείου στον 4ο όροφο της Μεσογείων, ο απόστρατος αεροπόρος του Πενταγώνου, είπε να δοκιμάσει τις προπονητικές του ικανότητες και εντός γηπέδου.

Συγκεκριμένα όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, όπου έπαιξε ποδόσφαιρο με τα φιλοξενούμενα παιδιά του κέντρου, ο Διευθυντής του Θανάσης Βάλαρης, όπως διακρίνεται, τόσο από το γυαλισμένο σκαρπίνι, αλλά και τη στάση του σώματος, περιορίστηκε στο ρόλο του προπονητή.

Όσον αφορά την ουσία της επίσκεψης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει σε ένα ευχάριστο κλίμα με την Πρόεδρο του Κέντρου, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή, τον υπεύθυνο του Παραρτήματος κ. Ιορδάνη Αγγελιάδη και τη Διευθύντρια του, κυρία Μάρθα Δεμιρτζή, θέματα που αφορούν το Παράρτημα και το Κέντρο. Δεσμεύτηκε δε να συνδράμει στην επίτευξη των στόχων τους και την επίλυση των όποιων προβλημάτων, όπως άλλωστε πράττει όλο αυτό το διάστημα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και έπαιξε μαζί τους ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Παραρτήματος. Ήταν μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη, που σκόρπισε χαμόγελα και χαρά στα φιλοξενούμενα παιδιά, με το ραντεβού μάλιστα να ανανεώνεται για το προσεχές μέλλον, όπως συμφωνήθηκε από κοινού.