13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΟ Μπάρμαν της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης...ξαναχτυπά με Κοκτέιλ στα χρώματα της Ουκρανίας!

Ο Μπάρμαν της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης…ξαναχτυπά με Κοκτέιλ στα χρώματα της Ουκρανίας!

Του Ηλία Προύφα

Πέρυσι κατά το διήμερο των εγκαινίων της ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, είχε εντυπωσιάσει τους Αθηναίους, επίσημους επισκέπτες της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, με τις γεύσεις του.

Όπως μας είχαν μεταφέρει και δεν ήταν ένας και δύο, αυτό που τους εντυπωσίασε ήταν η εξυπηρέτηση στο μπαρ και η ποικιλία των κοκτέιλ, τα οποία όπως τόνισε υψηλός αδαμάντινος επισκέπτης, δε βρίσκεις ούτε στο Κολωνάκι.

Αδαμάντινοι και μη από το ΥΠΕΘΑ, έχουν ακόμη και σήμερα να λένε τα καλύτερα, όταν επισκέπτονται τη συμπρωτεύουσα.

Η αλήθεια είναι ότι το στέλεχος που διαχειρίζεται το μπαρ, έχει από χρόνια γνώσεις μπάρμαν, τόσο θεωρητικές αλλά κυρίως πρακτικές.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν το καλύτερο μπαλκόνι της Θεσσαλονίκης, μόνο για τα κοκτέιλ του Τρικαλινού Σπύρου Πλεξίδα, ο οποίος επανήλθε δριμύτερος, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες του, με τις νέες γεύσεις που έχει ετοιμάσει για τη νέα σεζόν …

Οι λέσχες αξιωματικών τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, αποκτούν όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Οι εντολές του ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, είναι να αναβαθμιστούν περισσότερο, προς όφελος των δικαιούχων στελεχών και των οικογενειών τους.

Στελέχη της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, όπως ο Ανθυπασπιστής Πλεξίδας, ο οποίος θεωρείται και η ”ψυχή” της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο της ΔΕΘ και όχι μόνο, το εφαρμόζουν στο ακέραιο!