13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ Μάχιμος Αντιδήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης

Ο Μάχιμος Αντιδήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης

Του Ηλία Προύφα

Μάχιμος στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της θητείας του, μάχιμος στα Σώματα Ασφαλείας, μάχιμος και στην πολιτική.

Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ηλία Δαστερίδη, ο οποίος ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των ένστολων του Έβρου.

Συνοριοφύλακας στο επάγγελμα, με πλούσια δράση στον ποταμό Έβρο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, όπως και τους κατοίκους των ακριτικών χωριών της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι τον τιμούν με την ψήφο τους. Ανάμεσα σε αυτούς και μεγάλη μερίδα στρατιωτικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το kranosgr, τον συνάντησε στην πρωτεύουσα του ακριτικού Έβρου, όπου ως αναγνώστης αλλά και καλός γνώστης των στρατιωτικών θεμάτων, στέλνει τις ολόθερμες ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, σε όλα τα στελέχη και τις οικογένειές τους.

Μάλιστα οι ευχές συνοδεύονται με φωτό, με την παραλλαγή και την Ελληνική Σημαία, που καθημερινά τιμά και φυλάγει ως κόρην οφθαλμού!

Άνθρωποι σαν τον ένστολο Ηλία Δαστερίδη, με αγάπη για την πατρίδα και τους θεσμούς της, αξίζουν να βρίσκονται και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης!