13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΟ Διοικητής ΑΣΔΥΣ Αντγος Λ. Κακαβάς νέος Πρόεδρος της ΛΑΕΔ

Ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ Αντγος Λ. Κακαβάς νέος Πρόεδρος της ΛΑΕΔ

ΑΠ Ο Φ Α Σ Η

«Διορισμός Προέδρου και Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της
Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ)»

ΑΔΑ: 6ΞΟ96-5ΕΦ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

  1. Τον διορισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), των παρακάτω:

α. Αντιστράτηγο Λεωνίδα Κακαβά του Νικολάου, Διοικητή ΑΣΔΥΣ, ως Πρόεδρο. Τον Πρόεδρο, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, αναπληρώνει στην άσκηση των καθηκόντων του ο αρχαιότερος εν ενεργεία Αξιωματικός.

β. Υποστράτηγο ε.α. Ιωάννη Δεβούρο του Νικολάου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Συνταγματάρχη (Ο) ε.α. Γεώργιο Μακρή του Θεοδώρου.

γ. Συνταγματάρχη (ΠΖ) Τηλέμαχο – Δημήτριο Μάνο του Λαζάρου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Συνταγματάρχη (ΠΖ) Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο του Δημητρίου.

δ. Συνταγματάρχη (ΝΟΜ) Παντολέoντα Ζέλιο του Αντωνίου, ως μέλος, με αναπληρωτή του την Αντισυνταγματάρχη (ΝΟΜ) Ευαγ-γελία Κιόση του Ιωάννη.

ε. Σμήναρχο (Ο) Δημήτριο Αναστασιάδη του Χρήστου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Αντισμήναρχο (Ε) Ελευθέριο Κολίτση του Χρήστου.

στ. Αντιπλοίαρχο (Ο) Χρήστο Αρφάνη ΠΝ του Παναγιώτη, ως μέλος, με αναπληρωτή του την Αντιπλοίαρχο (Ο) Ζωή Μητσοπού-λου ΠΝ του Αθανασίου.

  1. Η θητεία των ανωτέρω είναι τριετής και αρχίζει από την ημερομηνία λήξης της θητείας των μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι 02 Νοεμβρίου 2020.