13.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ Δερμεντζόπουλος, ο Δελησταμάτης, ο Ζαμπούκης και οι ΕΠΟΠ

Ο Δερμεντζόπουλος, ο Δελησταμάτης, ο Ζαμπούκης και οι ΕΠΟΠ

Του Ηλία Προύφα

Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα εκτός των πολλών τοπικών και μη πολιτικών εξελίξεων, στρατιωτικών θεμάτων, είχαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, τρεις πρωτεύσαντες πολιτικοί.

Πρόκειται για τον πρώτο σε ψήφους Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Έβρου, Χρήστο Δερμεντζόπουλο, τον πρώτο σε ψήφους στον Έβρο, χωρικό Αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Δελησταμάτη και τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο της Εβρίτικης πρωτεύουσας, Γιάννη Ζαμπούκη.

Ένα από τα θέματα που τους απασχόλησε εκτός από τα ΣΥΠΟ, ήταν και ο διαγωνισμός πρόσληψης των νέων Επαγγελματιών Οπλιτών, όπου Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ταυτίζονται με την άποψη του Βουλευτή Χρήστου Δερμεντζόπουλου, η διαδικασία να ολοκληρωθεί για τα παιδιά του Έβρου και φέτος στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως πέρυσι και πρόπερσι όπου ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος, είχε ”βάλει πλάτη” και οι Εβρίτες υποψήφιοι δεν μετέβησαν τελικά σε Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη για τις αθλητικές και υγειονομικές εξετάσεις, έτσι και φέτος ζητούν αυτό να μην αλλάξει και οι ακρίτες υποψήφιοι και υποψήφιες του Έβρου, να μην αναγκαστούν (όπως ανησυχούν υποψήφιοι και γονείς μετά το κλείσιμο των ΣΥΠΟ), να μετακινηθούν εκτός νομού.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, μετά την ανακοίνωση της μοριοδότησης, η οποία κοινοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, όλα είναι έτοιμα για το τελικό μέρος της διαδικασίας που για τους Εβρίτες, θα ολοκληρωθεί στο στάδιο και το κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.