13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΟ Βουλευτής Κων. Μαραβέγιας στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Ο Βουλευτής Κων. Μαραβέγιας στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις προοπτικές ανάδειξης της Μαγνησίας σε διακλαδική βάση δυνάμεων, είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας με τον διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ταξίαρχο Δημήτριο Δρόσο, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στο στρατόπεδο Γεωργούλα, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Βουλευτή.

Οι κ.κ. Μαραβέγιας και Δρόσος συζήτησαν επίσης για την πανδημία και την πορεία των εμβολιασμών, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους στα πολύπλευρα προβλήματα που ανακύπτουν από την πεισματική άρνηση μιας μικρής μερίδας του πληθυσμού να εμβολιαστεί. Τονίστηκε, πάντως, ότι το ποσοστό των εμβολιασμών στους πεζοναύτες φθάνει το 65%.

Τέλος, ο κ. Δρόσος επισήμανε την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας και την καλή σχέση της τόσο με την τοπική κοινωνία, όσο με την αυτοδιοίκηση. Όπως μεταξύ άλλων ανέφερε, οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει αντιμετωπίζεται με σύνεση και κανόνες ανοιχτής επικοινωνίας, πρακτική που καταρρίπτει στερεότυπα του παρελθόντος.

Από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας εξήρε το υψηλό φρόνημα των στελεχών της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και δεσμεύτηκε να συνδράμει αποφασιστικά στο σημαντικό έργο της μονάδας, με όποιον τρόπο του ζητηθεί.

ΠΗΓΗ: https://magnesianews.gr