13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΟ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Δόκιμος του Έβου και οι νέοι οπλίτες θητείας

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Δόκιμος του Έβου και οι νέοι οπλίτες θητείας

Του Ηλία Προύφα

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε προχθές τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, στην περιοχή του Συντάγματος στην Αθήνα.

Μεσημέρι της Τρίτης, ημέρας του εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου και των ΕΔ, όταν ο Στρατηγός Φλώρος, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, επισκέφθηκε την έκθεση του ΓΕΕΘΑ στο Μετρό του Συντάγματος, που είναι αφιερωμένη στα στελέχη και του πολίτες της Αθήνας.

Στον κατάμεστο από κόσμο εκθεσιακό χώρο και κατά την ώρα της ξενάγησης των Αρχηγών, πλησίασαν το Στρατηγό Φλώρο, τρεις νεαροί με πολιτικά, ένας Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού και δύο οπλίτες, οι οποίοι αφού χαιρέτησαν και ευχήθηκαν στον Αρχηγό των Ενόπλων μας Δυνάμεων για τη γιορτή, ανέφεραν παρουσία όλων των παρισταμένων, ότι υπηρετούν στις ΕΔ και στην άδεια τοποθέτησης ο Δόκιμος και στην έξοδο οι οπλίτες θέλησαν να επισκεφθούν την έκθεση.

Μάλιστα δήλωσαν υπερήφανοι που συνάντησαν τον Αρχηγό και που τοποθετούνται για να υπηρετήσουν στα σύνορα, με το Δόκιμο Αξιωματικό να μεταβαίνει τις επόμενες ημέρες σε μονάδα Πεζικού, στο Πρωτοκκλήσι Σουφλίου.

Συγκίνηση και υπερηφάνεια μόνο, για τα νέα παιδιά της πατρίδος μας!!!