13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΟ ΑΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωαν. Δρυμούσης στην περιφορά του Επιταφίου του Ναύσταθμου Σαλαμίνας

Ο ΑΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωαν. Δρυμούσης στην περιφορά του Επιταφίου του Ναύσταθμου Σαλαμίνας

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε η Ακολουθία του ιερού Επιταφίου στο Ναύσταθμο στη Σαλαμίνα.

Στην Ιερά Ακολουθία στον ιστορικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αχαΐας κύριος Αθανάσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στο μήνυμα της ημέρας. Ευχήθηκε η χάρις του Παθόντος και Σταυρωθέντος Κυρίου μας να ευλογεί το Πολεμικό Ναυτικό στο σύνολο του αλλά και το Αρχηγείο Στόλου και το Ναύσταθμο.

Επίσης ευχαρίστησε και τον Στρατιωτικό Ιερέα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού που διακονεί στον εν λόγω Ιερό Ναό, Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Ιστρατόγλου, καλή δύναμη και ευλογία στην διακονία που η Εκκλησία του έχει αναθέσει.

Στην Ιερά Ακολουθία παρέστη ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, ο Διοικητής του Ναυστάθμου, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, ναύτες και πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στο Αρχηγείο Στόλου και στο Ναύσταθμο καθώς επίσης και κάτοικοι της νήσου Σαλαμίνας.