13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΦΕΔΡΟΙΟμόφωνη και Πανηγυρική η επανεκλογή στην Προεδρία της ΠΟΕΔ του Δημοτικού Συμβούλου...

Ομόφωνη και Πανηγυρική η επανεκλογή στην Προεδρία της ΠΟΕΔ του Δημοτικού Συμβούλου Λάρισας Σχη ε.α.  Δημήτρη Γεωργάκη

Στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή στις  8 Μαΐου 2022 διεξήχθη, η Ετήσια Γενική Συνέλευση και  οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων μετά την τριετή θητεία του. Συμμετείχαν εκλέκτορες απ΄ όλες τις Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Από τη Λάρισα υποψήφιοι για το ΔΣ/ΠΟΕΔ  ήταν ο Σχης Δημήτρης Γεωργάκης και ο πρώην Πρόεδρος της ΛΕΚ Λάρισας Δραγανιδάκης Δημήτρης.

Στην  εκλογική διαδικασία πλειοψήφησε  ο  Σχης Δημήτρης Γεωργάκης.

Στην σύγκλιση των εκλεγέντων για την συγκρότηση του   ΔΣ σε σώμα, ομόφωνα εκλέχθηκε ο Σχης Δημήτρης Γεωργάκης,  Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων.

Ο Δημήτρης Δραγανιδάκης ανέλαβε υπεύθυνος Θεσσαλίας.

Αμέσως μετά τις εκλογές, ο εκ νέου Πρόεδρος Δημήτρης Γεωργάκης , έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Αισθάνομαι την επιτακτική ανάγκη να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου, από τα μύχια της ψυχής μου τις θερμότερες ευχαριστίες, σε όλους τους συνέδρους και ιδιαίτερα στους εκλέκτορες  για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και για τρίτη αλλά τελευταία  φορά για μένα, με τη βούληση της ψήφου σας  με αναδείξατε Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων.

Σας διαβεβαιώνω, παρόλο που το βάρος που αναλαμβάνω είναι δυσανάλογα μεγάλο, καθώς επίσης και οι ευθύνες, θα λειτουργήσω και θα συμπεριφερθώ όπως δήλωσα και στο συνέδριο μας, συλλογικάκαι  συναδελφικάως πρώτος μεταξύ ίσων.

Οι πολιτικοί, οικονομικοί και εθνικοί  καιροί είναι δύσκολοι, ώρα να δείξουμε ότι είμαστε και ενωμένοι και μάχιμοι και δυνατοί.

Θεωρώ δεδομένη, όπως και πριν έτσι και τώρα, τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων μας ανεξαιρέτως, όλων των Λεσχών Καταδρομών  για την επίτευξη των κοινών μας σκοπών  και επιδιώξεων  της Ομοσπονδίας. (Να κρατάμε το φρόνημα  υψηλό και να διατηρούμε,  όχι μόνο  το καταδρομικό  μας πνεύμα,  αλλά και τον Κοινωνικό  και Εθνικό,  μας χαρακτήρα).

Τέλος,μετά  το θείο κοσμοϊστορικό γεγονός, της Ανάστασης του Κυρίου, σας εύχομαι από καρδιάς, “ Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά”.

Με την προσήκουσα συναδελφική εκτίμηση.

                                             Δημήτρης Γεωργάκης

                                               Συνταγματάρχης ε.α.

              Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 8ης Μαΐου 2022.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α! ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΚΩΤΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Β! ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΒΑΓΙΑΚΑΚΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΠΑΝΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣΚΥΡΑΛΕΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΥΠ. ΑΣΚΗΣΕΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ UEPΠΟΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΥΠ. ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΧΑΤΖΗΚΤΩΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ