13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΟικονόμου - Κωστάκογλου - Οικονόμου...

Οικονόμου – Κωστάκογλου – Οικονόμου…

Του Ηλία Προύφα

Δύο Οικονόμου και ο Στρατηγός Κωστάκογλου, είναι αυτοί που τα τελευταία χρόνια, συνέβαλαν όπως και άλλοι, τα μέγιστα στην αναβάθμιση του ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης.

Ο πρώτος Οικονόμου, είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αρμόδιος για θέματα πολιτικού προσωπικού, στρατιωτικών εργοστασίων κλπ, έχει δώσει βαρύτητα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στο ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας, την πρώτη θητεία του πριν χρόνια, το οποίο από ”παρεξηγημένο” που ήταν λόγω των παραθαλάσσιων εγκαταστάσεων και της κοντινής απόστασης στη συμπρωτεύουσα, με την παραλία στην καρδιά του Θερμαϊκού, να κατατάσσεται λόγω θάλασσας, μαζί με το ΚΑΑΥ του Καραβόμυλου και του Μαλακίου, στα λιγότερο δημοφιλή.

Ο Στρατηγός Διοικητής του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, αν και Νέο Φωκίτης παραθεριστής, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε τη στήριξη στο ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας, το οποίο όχι μόνο επισκέπτεται εθιμοτυπικά, αλλά έχει κάνει όπως και αλλού στο Γ’ΣΣ και πολλά έργα στο χώρο, επ’ ωφελεία των στελεχών και των οικογενειών τους.

Ο Δεύτερος Οικονόμου, είναι ο υπέρ δραστήριος Τρικαλινός Ταγματάρχης Διοικητής του ΚΑΑΥ, ο οποίος το έχει ανεβάσει level…

Από την ποιότητα του φαγητού, τα κτίρια, τις εγκαταστάσεις της παραλίας, όλα αναβαθμίστηκαν. Μέχρι Aqua Aerobic πρόσθεσε και…θεματικές βραδιές, όπως το αυριανό pasta party.

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα άλλαξαν και υπάρχει μια μεγάλη στροφή εν ενεργεία στελεχών προς το ΚΑΑΥ της Αγίας Τριάδος.

Το…παρεξηγημένο και… περιφρονημένο ΚΑΑΥ, άρχισε να αποκαλείται ”όαση δροσιάς”, ”μικρός παραθεριστικός παράδεισος”, όπου σε κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, τα στελέχη με τις οικογένειές τους μπορούν να περάσουν αξιοπρεπείς και οικονομικές διακοπές.

Αρκεί μία επίσκεψη κυρίως το Σαββατοκύριακο και θα πειστεί και ο πιο δύσπιστος αναγνώστης.