13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΞυλοδαρμός Αξιωματικού: Προφυλακιστέος ο σύζυγος

Ξυλοδαρμός Αξιωματικού: Προφυλακιστέος ο σύζυγος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη αστυνομικό σύζυγό του στη Λάρισα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά την απολογία του δήλωσε μετανιωμένος και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Ο ίδιος φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι έγιναν κάποια πράγματα που τον εξώθησαν στα άκρα. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς.

Την υπεράσπιση του 52χρονου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Η 43χρονη αξιωματικός έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ήδη από το πρωί του Σαββάτου, πριν την απολογία του 52χρονου συζύγου της, μέσω του δικηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά.

Έγινε γνωστό ακόμη ότι την υπεράσπιση του άντρα αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία αύριο αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Η αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά.

«Η υγεία της είναι σε καλή κατάσταση, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, παρακολουθείται από τους γιατρούς και από τους ειδικούς ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο και στηρίζουν και την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της» τόνισε στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

ΠΗΓΗ: https://www.newsit.gr