13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΞεκίνησαν τα fake news οι Τούρκοι μετά το ''κάζο'' από την Φ/Γ...

Ξεκίνησαν τα fake news οι Τούρκοι μετά το ”κάζο” από την Φ/Γ ”ΛΗΜΝΟΣ”

Σε απόλυτη ετοιμότητα το ΠΝ

Ξεκίνησαν την προπαγάνδα και τις ΨΕΠ οι Τούρκοι μετά το ”κάζο” που έπαθαν από την φρεγάτα ”ΛΗΜΝΟΣ”. 

Η Άγκυρα κατάλαβε ποιος έχει το πάνω χέρι στην περιοχή και επιδίδεται σε fake news, καθώς ”τσαλακώθηκε” το γόητρο του Ερντογάν. 

Τι αναφέρουν οι Τούρκοι 

Εδώ και λίγες ώρες σύμφωνα με τους Τούρκους ”έχουμε ευρεία επιχείρηση ηλεκτρονικού πολέμου κατά των ελληνικών μονάδων επιφανείας, μετά την “σφαλιάρα” της “επακούμβησης” του τουρκικού πλοίου και τις ζημιές που υπέστη.

Οι “τουρκικές πληροφορίες” αναφέρουν ότι “το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό έχει δήθεν ανατρέψει τα ηλεκτρονικά συστήματα του Ελληνικού Ναυτικού. Τα ελληνικά σκάφη έχουν χάσει κάθε επικοινωνία. Ίσως οι Έλληνες να το επιβεβαιώσουν τις επόμενες ώρες”.

Οι Τούρκοι έχουν αποδοθεί με πολύ μεγάλη ”λύσσα” στο παρουσιάσουν το πολεμικό ναυτικό τους ως το κυρίαρχο στην Α.Μεσόγειο χωρίς όμως επιτυχία και κάνουν τα πάντα για αυτό.

Το ελληνικό ΠΝ παρόλο που δεν διαθέτει ακόμα σύγχρονες μονάδες, τις οποίες αναζητά  εδώ και πολλά χρόνια, ελέγχει πλήρως το Αιγαίο γνωρίζοντας κάθε γωνιά του και αυτό προκαλεί οργή στην Άγκυρα.

H αλήθεια είναι μία. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν στο 100% της ετοιμότητας τους με τα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούν τις κινήσεις των Τούρκων. 

ΠΗΓΗ: https://www.pentapostagma.gr