13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΝεκρός 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης από πτώση στύλου της ΔΕΗ

Νεκρός 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης από πτώση στύλου της ΔΕΗ

Κατέληξε ο 38χρονος που διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ από την Ιπποκράτειο Πολιτεία λόγω τραυματισμού στο κεφάλι, ως συνέπεια ατυχήματος που σημειώθηκε σε περιοχή που μαίνεται η καταστροφική φωτιά στην Αττική.

Τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τον άτυχο άντρα που ήταν εθελοντής πυροσβέστης, πεσμένο δίπλα στο δίκυκλό του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΤ, αυτόπτεις μάρτυρες του συμβάντος αποκαλύπτουν πως ο 38χρονος χτυπήθηκε από πτώση στύλου της ΔΕΗ.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αναφέρει τα εξής:

“Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα”.

Στο ΚΑΤ νοσηλεύονται επίσης και δύο εθελοντές πυροσβέστες των οποίων κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωση και η μεταφορά τους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ από την πυρκαγιά στην Ηλεία τραυματίστηκαν είκοσι πολίτες και τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής με ελαφρά εγκαύματα και ήπια αναπνευστικά προβλήματα.