13.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΝεκρός 29χρονο Αστυνομικός σε καταδίωξη - Στο 401 σε σοβαρή κατάσταση θα...

Νεκρός 29χρονο Αστυνομικός σε καταδίωξη – Στο 401 σε σοβαρή κατάσταση θα μεταφερθεί συνάδελφός του

Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη οχήματος μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στη Νίκαια, με έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μόλις 24 ετών να χάνει την ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν στις τέσσερις τα ξημερώματα όταν υπήρξε ενημέρωση για δύο άτομα που προσπαθούσαν να κλέψουν ένα αμάξι στη Νίκαια. Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν δύο αυτοκίνητα με τους οδηγούς τους να αναπτύσουν ταχύτητα όταν τους είδαν.

Άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη του ενός οχήματος η οποία έφτασε στη λίμνη Κουμουνδρούρου στον Ασπρόπυργο. Εκεί ο ύποπτος ενώ τον κατεδίωξε περιπολικό και μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό και εν συνεχεία, η μοτοσυκλέτα της ΔΙ.ΑΣ που ακολουθούσε να προσκρούσει πάνω του.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των δύο αστυνομικών που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο. Δυστυχώς, ο ένας από τους δύο είχε τραυματιστεί σοβαρά και λίγο αργότερα κατέληξε.

Ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας παρέμεινε κλειστός έως τις 05:30, ενώ ο επιβάτης του αυτοκινήτου που καταδίωκαν οι αστυνομικοί, συνελήφθη.

Με αιμάτωμα και πολλαπλά κατάγματα ο δεύτερος αστυνομικός

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο δεύτερος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Κατά τις ίδιες πηγές, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr