13.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΝεκρός Διοικητής Ταξιαρχίας - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων 38 νεκρών Ισραηλινών

Νεκρός Διοικητής Ταξιαρχίας – Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων 38 νεκρών Ισραηλινών

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών ισραηλινών στρατιωτικών από την επίθεση της Χαμάς με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις να ανακοινώνουν το πρωί της Τρίτης τα ονόματα και τις φωτογραφίες άλλων 38 που έχασαν τη ζωή τους από τις συγκρούσεις με τους τρομοκράτες.

Δείτε την ανακοίνωση των IDF:

 

Συνολικά οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν ανακοινώσει τα στοιχεία 123 στρατιωτικών που έχουν σκοτωθεί από το Σαββάτο οπότε εκδηλώθηκε η επίθεση της Χαμάς.

Όπως ανακοινώθηκε, δε, σε συγκρούσεις με τρομοκράτες στα σύνορα με τον Λίβανο έχασε τη ζωή του ο διοικητής της 300ης Ταξιαρχίας, ο αντισυνταγματάρχης Alim Abdullah. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο αντισυνταγματάρχης «ήταν ένας εξαιρετικός διοικητής που πολέμησε γενναία ενώ προστάτευε τους κατοίκους του βορρά».

Εντωμεταξύ από σήμερα ξεκινά από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις η ενημέρωση των οικογενειών όσων Ισραηλινών έχουν απαχθεί από τη Χαμάς και έχουν μεταφερθεί στη Γάζα, με τις πληροφορίες να μιλούν για περισσότερα από 100 άτομα – πολίτες και στρατιωτικούς.

Την ενημέρωση έχει αναλάβει ομάδα υπό τον υποστράτηγο Lior Carmeli ενώ επικεφαλής της προσπάθειας συλλογής πληροφοριών για ομήρους και αγνοούμενους ορίστηκε ο υποστράτηγος Nitzan Alon.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr