13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΝΔ: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βουλευτή Α' Πειραιώς,...

ΝΔ: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βουλευτή Α’ Πειραιώς, Στρατηγού Νίκου Μανωλάκου

Την Τετάρτη 26 Απριλίου, ο αντιστράτηγος ε.α. και Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων, Νίκος Μανωλάκος  πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου επί της Παλαμηδίου & Αιτωλικού, στα Μανιάτικα.

Πειραιώτισσες και Πειραιώτες από κάθε συνοικία της πόλης ήταν εκεί, προκαλώντας στον βουλευτή συγκίνηση και χαρά με την παρουσία τους.

Στη σύντομη ομιλία του ο βουλευτής Νίκος Μανωλάκος επεσήμανε ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη περιοχή, όχι μόνο για συμβολικούς λόγους, αλλά γιατί δεν έχει μάθει αλλιώς. «Τα Μανιάτικα είναι ο δικός μου τόπος αναφοράς. Εδώ επιστρέφω πάντα. Από εδώ θα ξεκινώ πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Με κεντρικό σύνθημά του «Σταθερή Αξία ο Πειραιάς και τα νησιά μας», ο Ν. Μανωλάκος κάλεσε σε συστράτευση του Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες, γιατί όπως τόνισε «το οφείλουμε στη νέα γενιά, το χρωστάμε στα παιδιά μας να παραδώσουμε μια Ελλάδα, πραγματικά αυτοδύναμη, ένα φιλικό κράτος, υπηρέτη και όχι δυνάστη του πολίτη».

Στέλνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης υπέρ της ΝΔ, ο βουλευτής επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «για να προκόψει αυτός ο τόπος χρειάζεται σχέδιο, πείσμα κι επιμονή». «Κανένα άλλο κόμμα δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Και κανένα άλλο κόμμα δεν έχει υπηρετήσει με τόση συνέπεια το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων.  Μόνο η δική μας μεγάλη και πατριωτική παράταξη. Η Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε.

Kλείνοντας την ομιλία του, ο κος Μανωλάκος δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει με την ίδια επιμονή και το ίδιο πείσμα, να παλεύει και να διεκδικεί υπέρ των συμπολιτών του. «Παρών και διαθέσιμος δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της εκλογικής μου περιφέρειας» δήλωσε κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του πλήθους.