13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΝα σταματήσει η μείωση στα βοηθήματα των τέκνων των Στρατιωτικών

Να σταματήσει η μείωση στα βοηθήματα των τέκνων των Στρατιωτικών

Στα Υπουργεία Οικονομικών και Άμυνας η επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου για ΒΟΕΑ και μερίσματα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας – ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τους Υπουργούς 1) Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα 2) Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

Θέμα: «Κατάργηση της ΚΥΑ για τις μειώσεις στο βοήθημα των παιδιών των Στρατιωτικών.»

Κύριοι Υπουργοί, Σας καταθέτω την από 03-01-2023 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με την τροποποίηση υπολογισμού του Βοηθήματος Οικογενειακής ή Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ) των παιδιών των μετόχων και των μερισματούχων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Τα μέλη της Ένωσης εκφράζουν την έντονη απογοήτευσή τους για το νέο υπολογισμό του ΒΟΕΑ, σύμφωνα με την εκδοθείσα ΚΥΑ, καθώς υπόκεινται σε σημαντικές μειώσεις, ειδικά όταν καταβάλλεται σε τέκνα εν αποστρατεία Στρατιωτικού. Παρακαλώ, όπως λάβετε υπόψη σας τα αναφερόμενα στην ανωτέρω επιστολή για το σοβαρό αυτό ζήτημα και προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση των οικογενειών των Στρατιωτικών και όχι για τη μείωση των εισοδημάτων τους, και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ 

Άμεση κατάργηση της ΚΥΑ που φέρνει μειώσεις στο βοήθημα των παιδιών μας .Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανήκει σε όλους τους Στρατιωτικούς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή  Χρήστο Γκόκα  που άμεσα υπέβαλε την αναφορά με την επιστολή μας    δείχνοντας το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.