13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝίκος Δένδιας: Από το ΕΦ ''ΠΛΑΓΙΩΝ'' σε βράβευση με ''χακί''...ψήφο στην Αλεξανδρούπολη

Νίκος Δένδιας: Από το ΕΦ ”ΠΛΑΓΙΩΝ” σε βράβευση με ”χακί”…ψήφο στην Αλεξανδρούπολη

Του Ηλία Προύφα

Την απόφαση ανακήρυξης του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δένδια ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Αλεξανδρούπολης που ελήφθη ως ελάχιστη τιμή και επιβράβευση των προσπαθειών του και του αγώνα που δίνει σε διπλωματικό επίπεδο για την υπεράσπιση των συμφερόντων της Χώρας μας, ανέγνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Κολιός, την οποία και παρέδωσε στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια σε μορφή παπύρου.

Παρών στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ναϊτίδης, ο οποίος είναι εν ενέργεια στέλεχος στο ΣΞ, σε μονάδα ΠΒ, του Έβρου. Μάλιστα είναι από τους πιο δραστήριους αυτοδιοικητικούς της Π.Ε Έβρου και ένας από τους πρώτους που πρότειναν να ανακηρυχθεί ο Νίκος Δένδιας, επίτιμος Δημότης της ακριτικής πρωτεύουσας του Έβρου.

Να σημειώσουμε ότι κατά την επίσκεψή του στον Έβρο, ο Υπουργός Εξωτερικών συνοδευόμενος από το Διοικητή του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και το Διοικητή της 12ης Μεραρχίας, Υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, μετέβη στο Εθνικό Φυλάκιο ”ΠΛΑΓΙΩΝ”, της περιοχής Λαγυνών Νότιου Έβρου, όπου ενημερώθηκε από αξιωματικούς, ενώ συνομίλησε με οπλίτες που βρισκόταν σε υπηρεσία στο ποτάμι.

Δείτε φωτό: